På salg!

Internett Internett Internett

kr 299,00 kr 199,00

SALG: Boken ble gitt ut oktober 2019, og er satt ned i pris fra oktober 2021.

Boka er softcover og på 176 sider. Den er trykket i Norge.

E-boken av Internett Internett Internett selges på ebok.no

Coffereads (en studentforening ved SiO) har laget en omtale om boken som dere kan lese ved å trykke her.

Kategori: Stikkord: ,

Beskrivelse

Har du lurt på hvordan Internett fungerer? Dette er boken for deg.
Vi er påkoblet hele tiden. Til tross for dette er det ikke mange av oss som har tid til å finne ut av hvordan nettet virker, og hva som skjer bak kulissene.
Dette er ikke en bok som vil gi deg en fullstendig teknologisk opplæring. Dette er heller ikke en bok som gir deg nettvett. 
Dette er en bok som presenterer en lettfattelig og grunnleggende innføring i et komplisert tema: Hvordan fungerer Internett?
Boken tar for seg deler av Internett i korte, små kapitler som man kan lese når man har noen minutter til overs. Temaene spenner seg over store felt: Hvem bestemmer over Internett? Hvordan fungerer teknologien? Hva slags maskiner er involvert? Og hvordan ser disse områdene ut i Norge? Med ordbok bakerst i boka er alt lagt til rette for å sette seg ned å forstå verdens mest allsidige og kraftige verktøy; Internett.
Maja Enes (f. 1982) har en mastergrad fra psykologisk institutt ved NTNU. Da hun ville lære seg om hvordan Internett fungerte, fant hun ikke noen forståelig og rask innføring noen sted. Istedenfor florerte det av kompliserte og dyptgående informasjon som gikk lengre enn det en nysgjerrig samfunnsviter hadde tenkt til å gå. Den frustrasjonen som ble skapt av å forsøke å forstå Internett ble inspirasjon til å skrive denne boka. Dette er boka Maja skulle ønske hun hadde hatt tilgjengelig. Internett Internett Internett er Maja Enes´ debutbok. 

 

Hva andre sier om boka:

Boka er veldig oversiktlig og utformet på en måte som får leseren til å innse akkurat det forfatteren ønsker – hvor lite vi egentlig vet om Internett. 
Ingvild Bruce, jurist

Med sitt manus framstår Enes som en meget god formidler og klarer å gi en forståelig og informativ innføring i et ellers nokså teknisk innfløkt emne. Manus er vel disponert, oversiktlig og opplysende omkring de vesentligste komponenter knyttet til Internett, det være seg oppbygging, funksjon og problemområder.

Rune Blix Hagen, historiker

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Internett Internett Internett”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *